Αγγειολογικό Εργαστήριο

Στο Αγγειολογικό Ιατρείο πραγματοποιείται πλήρης αγγειολογικός έλεγχος (αρτηριών και φλεβών) με Έγχρωμο Duplex Υπερηχογράφημα και Doppler και αντιμετωπίζονται θεραπευτικά όλες οι αγγειακές παθήσεις.

Οι φλεβικές και αρτηριακές παθήσεις αποτελούν συχνά προβλήματα τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες και οι τεχνικές αντιμετώπισής τους έχουν εξελιχθεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια. Πληθώρα νοσημάτων όπως ο Σακχαρώδης Διαβήτης, η Υπέρταση, οι διαταραχές των Λιπιδίων (Υπερχοληστεριναιμία, Υπερτριγλυκεριδαιμία) μπορούν να προκαλέσουν σημαντικές επιπλοκές από τα αγγεία, που σε πολλές περιπτώσεις αυτές οι επιπλοκές αποτελούν το πρώτο σύμπτωμα και την αιτία για τη διάγνωσή τους.

Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο γίνεται διάγνωση των παθήσεων των αγγείων και πλήρης  χαρτογράφηση του φλεβικού συστήματος με τη βοήθεια Έγχρωμου Duplex υπερηχογράφηματος (Triplex) προκειμένου να γίνει επιλογή της καταλληλότερης θεραπείας.

Σκοπός του τμήματος είναι η παροχή εξειδικευμένης φροντίδας σε ασθενείς με παθήσεις αγγείων που αφορούν όλο το φάσμα της αγγειολογίας.

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ       09:00 - 13:00
18:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ναυπλίου 23
    Άργος, Τ.Κ. 21200

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ιατρείο: 2751025786

  Fax: 2751024649

  Κινητό: 6944846248