Εργαστήριο Υπερήχων - Triplex Αγγείων

Μια τεχνολογία που επεκτείνεται διαρκώς, σε νέα διαγνωστικά και θεραπευτικά πεδία και αφορά πρακτικά όλα τα όργανα του σώματος είναι οι Υπέρηχοι.

Οι Υπέρηχοι συνεχώς επεκτείνονται και σε νέες ιατρικές ειδικότητες: Μικροί σύγχρονοι υπερηχογράφοι και οι ηχοβολείς τους γίνονται ισχυρό και ευέλικτο διαγνωστικό όπλο στο χέρι του ιατρού κάθε ειδικότητας.  Το νέο αυτό «ηχοσκόπιο» προεκτείνει τις δυνατότητες του παραδοσιακού στηθοσκόπιου, προσθέτοντας διαγνωστική εικόνα που παράγεται από υπερήχους, βλέποντας πίσω από το δέρμα και τους βλεννογόνους των φυσιολογικών κοιλοτήτων του σώματος.

Η δέσμη των υπερήχων, αν καθοδηγείται από εκπαιδευμένο χέρι και η εικόνα κρίνεται από έμπειρο μάτι, αποκαλύπτει αλλαγές στη δομή, την κίνηση και την αιμάτωση οργάνων και ιστών που αντιστοιχούν σε παθολογικές καταστάσεις όπως, φλεγμονές, όγκους, λίθους. κλπ. Πολλά νέα διαγνωστικά δεδομένα έρχονται στην επιφάνεια και την οθόνη του υπερηχογράφου εύκολα και ανώδυνα για τον ασθενή, χωρίς ακτινοβολία ή οποιαδήποτε δυσμενή αντίδραση στους ιστούς.

Σε έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο γίνεται διάγνωση και πλήρης απεικόνιση των οργάνων του ανθρωπίνου σώματος με τη βοήθεια έγχρωμου Duplex υπερηχογράφηματος (Triplex) προκειμένου να γίνει η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας.

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ       09:00 - 13:00
18:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ναυπλίου 23
    Άργος, Τ.Κ. 21200

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ιατρείο: 2751025786

  Fax: 2751024649

  Κινητό: 6944846248