Ιατρείο Διαβητικού Ποδιού

Το διαβητικό πόδι αποτελεί σοβαρή επιπλοκή του Διαβήτη που πέραν από το τεράστιο οικονομικό κόστος που υπολογίζεται στο πενταπλάσιο του κόστους για την θεραπεία του απλού διαβητικού ασθενούς, επιφέρει τεράστια κοινωνική επιβάρυνση με την ανικανότητα προς εργασία που προκαλεί.

Ο ακρωτηριασμός αποτελεί πολλές φορές την τελική κατάληξη του διαβητικού ποδιού. Για την πρόληψη των ακρωτηριασμών απαιτείται σωστή και έγκαιρη αντιμετώπιση του διαβήτη αλλά και επιμελημένη ενημέρωση του διαβητικού ασθενούς για την καθημερινή περιποίηση των ποδιών του και την τακτική ιατρική παρακολούθηση

Στο ιατρείο του Διαβητικού ποδιού γίνεται πλήρης αγγειολογικός έλεγχος και ειδικός έλεγχος για την πρώιμη διάγνωση της Διαβητικής Νευροπάθειας που αποτελεί την κυριότερη αιτία για την δημιουργία διαβητικού έλκους. Επίσης στο Ιατρείο του Διαβητικού ποδιού μετά προηγούμενη συνεννόηση γίνεται περιποίηση των πάσης φύσεως προβλημάτων που αφορούν το διαβητικό πόδι (έλκη, μολύνσεις, νευροπάθεια κλπ) Με την κατάλληλη  εκπαίδευση – περιποίηση, αλλά και την πιθανή χρήση ορθωτικών – θεραπευτικών υποδημάτων, δύναται να προληφθούν όλα τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν το Διαβητικό πόδι.

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ       09:00 - 13:00
18:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ναυπλίου 23
    Άργος, Τ.Κ. 21232

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ιατρείο: 2751025786

  Fax: 2751024649

  Κινητό: 6944846248