Πριν λίγα χρόνια, η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός Angelina Jolie, σύζυγος του Brad Pitt και μητέρα έξι παιδιών, δημιούργησε σεισμό στα ΜΜΕ όταν ανακοίνωσε την απόφασή της  να υποβληθεί σε προφυλακτική επέμβαση αφαίρεσης των ωοθηκών μετά από χειρουργείο αμφοτερόπλευρης μαστεκτομής (αφαίρεσης και των δύο μαστών της) που είχε προηγηθεί.

Περισσότερα...

«Αμήν, αμήν λέγω υμίν , εάν μη φάγητε την σάρκα του Υιού του ανθρώπου και πίετε το αίμα αυτού, ουκ έχετε ζωήν εν εαυτοίς. Ο τρώγων μου την σάρκα και πίνων μου το αίμα έχει ζωήν αιώνιον…»
(Ιωαν. στ’ 53-54)

Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη πριν αρκετό η απόπειρα αυτοκτονίας μια δεκατετράχρονης μαθήτριας.

Περισσότερα...

Το καλοκαίρι σε αντίθεση με τον χειμώνα, είναι μια εποχή οπού η δραστηριότητά μας αυξάνεται.

Αυτό συμβαίνει γιατί βγαίνουμε πιο συχνά έξω και έτσι περπατάμε περισσότερο, πηγαίνουμε στην θάλασσα για μπάνιο (το κολύμπι είναι μια θαυμάσια άσκηση), κάνουμε συχνότερα εκδρομές   και γενικά κινούμεθα περισσότερο.

Περισσότερα...

O Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων από το 2007 έχει θεσπίσει τη 1η Νοεμβρίου κάθε έτους, ως «Πανελλήνια Ημέρα Δωρεάς Οργάνων».

Η «Ημέρα Δωρεάς Οργάνων» δίνει το ερέθισμα στους πολίτες να σκεφτούν και να συζητήσουν με τους οικείους τους τη στάση τους απέναντι σε αυτό το σημαντικό θέμα.

Είναι αναμφισβήτητο ότι σήμερα όλοι μας υφιστάμεθα ένα καταιγισμό πληροφοριών, πολλάκις αντιφατικών, σε θέματα οικονομικά, πολιτικά, κοινωνικά, ιατρικά και διάφορα άλλα που έχουν άμεση επίπτωση στη ζωή μας.

Περισσότερα...

Περισσότερα από εκατό εκατομμύρια άνθρωποι προσβάλλονται κάθε χρόνο από τον ιό της Γρίπης στην Βόρεια Αμερική , την Ευρώπη και την Ιαπωνία. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για έναν γνωστό και ταυτοποιημένο ιό , η γρίπη  συνεχίζει ακόμη και σήμερα να προκαλεί τουλάχιστον δέκα χιλιάδες θανάτους κάθε χρόνο.

Περισσότερα...

Να’ μαστε και πάλι στην αρχή. Ο Σεπτέμβριος αποτελεί για μια ακόμη φορά την αφετηρία.

Σηματοδοτεί την εκκίνηση για όλους μας. Για μας τους μεγάλους που προσπαθήσαμε μέσα στην άδεια του Αυγούστου να ξεχάσουμε τις σκοτούρες και τα προβλήματα, σηματοδοτεί την νέα αρχή της καθημερινής προσπάθειας και έγνοιας.

Για τα παιδιά σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, μιας χρονιάς, που περιέχει αγωνία, άγχος, κούραση μα και μοναδικές χαρές.

Περισσότερα...

Αποτελεί κοινή συνείδηση πως η χρήση οινοπνευματωδών ποτών έχει δημιουργήσει σε πολλές σύγχρονες κοινωνίες ιατρικά και κοινωνικά προβλήματα.

Περισσότερα...

Εάν δείτε το παιδί σας να ξύνεται πολύ έντονα κυρίως πίσω από τα αυτιά η στον αυχένα (σβέρκο) τότε είναι πολύ πιθανόν να έχει κολλήσει ψείρες της κεφαλής.

Συνήθως οι γονείς τρομοκρατούνται όταν διαπιστώνουν ψείρες στα κεφάλια των παιδιών τους η μικροσκοπικά αυγά προσκολημμένα στις τρίχες των μαλλιών τους κοντά στο τριχωτό δέρμα της κεφαλής αλλά η μόλυνση με ψείρες είναι κάτι πολύ συχνό στην στοιχειώδη εκπαίδευση παντού.

Περισσότερα...

Πρώτα από όλα θα πρέπει να καταλάβουμε τι σημαίνει διατροφή, τι είναι δηλαδή αυτό που τρώμε, Θα μπορούσα λοιπόν να πω ότι αυτό που τρώμε, αυτό δηλ. που καταναλώνουμε με το φαγητό μας έχει δύο σκέλη την ποιότητα και την ποσότητα

Περισσότερα...

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ       09:00 - 13:00
18:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ναυπλίου 23
    Άργος, Τ.Κ. 21200

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ιατρείο: 2751025786

  Fax: 2751024649

  Κινητό: 6944846248