Ιατρείο Μαστού

Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί σοβαρή μάστιγα της σημερινής εποχής αφού  μια στις δέκα γυναίκες θα νοσήσει στη διάρκεια ζωής της. Είναι η συχνότερη αιτία θανάτου στις γυναίκες μετά τον καρκίνο του πνεύμονα.

Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μεγάλη εξέλιξη στην διάγνωση και την αντιμετώπιση της νόσου. Στον καρκίνο του  μαστού δεν υπάρχει πρωτογενής πρόληψη και αυτό καθιστά κανόνα την έγκαιρη διάγνωση που γίνεται με την ενημέρωση-αυτεξέταση, κλινική εξέταση και υπέρηχο- -μαστογραφία. Η έγκαιρος διάγνωση αποτελεί τον θεμέλιο λίθο της θεραπείας. Σήμερα με τη ραγδαία πρόοδο της τεχνολογίας η πρώιμη διάγνωση είναι εφικτή.

Η σύγχρονη χειρουργική του μαστού προσφέρει πλέον πολλές θεραπευτικές επιλογές πέραν της ακρωτηριαστικής μαστεκτομής. Ο συνδυασμός της ογκολογικής εγχείρησης με την πλαστική αποκατάσταση καθώς και η τεχνική της ογκοπλαστικής είναι σημαντικά όπλα για την σωστή θεραπευτικά εγχείρηση με διατήρηση της αισθητικής εικόνας των ασθενών.

Η βαθύτερη κατανόηση της νόσου και βελτίωση των συμπληρωματικών θεραπειών προσφέρουν τη δυνατότητα στοχευμένων θεραπειών ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι απαραίτητη η Χημειοθεραπεία. Το αποτέλεσμα της σύγχρονης αντιμετώπισης είναι η πλήρης θεραπεία σε πολλές περιπτώσεις και η παράταση της επιβίωσης με καλλίτερη ποιότητα ζωής.

Προϋποθέσεις για την σωστή θεραπευτική αντιμετώπιση είναι: σωστή ενημέρωση ασθενών και ιατρών η πολυεπιστημονικη προσέγγιση της νόσου από ομάδα ιατρών διαφορετικών ειδικοτήτων που να είναι εξειδικευμένοι στο αντικείμενο και η μακροχρόνια παρακολούθηση των ασθενών.

Το ιατρείο προσφέρει τη δυνατότητα σε όλους τους ασθενείς που απευθύνονται σε αυτό να εξασφαλίσουν την πλήρη διαγνωστική προσπέλαση και ολοκληρωμένη θεραπευτική αντιμετώπιση της νόσου.

NEWSLETTER

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας, για να ενημερώνεστε για τα τελευταία μας νέα, άρθρα και δημοσιεύσεις.

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ       09:00 - 13:00
18:00 - 21:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 - 12:30

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Ναυπλίου 23
    Άργος, Τ.Κ. 21200

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  Ιατρείο: 2751025786

  Fax: 2751024649

  Κινητό: 6944846248